sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Neulepuikkorulla

Pinterestin antia taas kerran (se on aika pirun vaarallinen paikka...). Törmäsin kuvaan neulepuikkorullasta jossa voi säilyttää puikkojaan, ja vielä hyvännäköisestä sellaisesta, ja no, Yökön alkoi tehdä mieli kokeilla. Ja toimeliaana ihmisenä käväisin saman tien kangaskaupassa tuhlaamassa loput joulukuun palkasta kankaisiin. Ja kotiin tultuani ompelin sen rullan. Ohjeet, englanniksi valitettavasti, löytyvät täältä.


Pidän tuloksesta hirveästi, onnistuin mielestäni hyvin. Ja kaupassa kävi törkeän hyvä säkä. Löysin yhteensopivat kankaat ja kaikki löytyivät joko palaosastolta tai alennusmyynnistä (hoksasin vasta siinä kohdin, että kangaskaupoillakin tietty on alennusmyynnit joulun jälkeen). Lisäksi, rullaan ei mene paljon kangasta, joten minulle jäi mukavan kokoinen pala tuota silkin näköistä kangasta, joka myyjän mukaan on oikeasti polyesteriä (pahus...) ja kukkakuvioista kangasta jäi niinkin paljon, että todettiin Usvan kanssa siitä saavan yhdet lyhyet verhot.

Rullan tekeminen oli hauskaa, mutta koska meikä ei ole neuloja, niin minä en sitä oikestaan tarvitse. Usva sai siis myöhäisen joululahjan. Tai hyvin, hyvin aikaisen synttärilahjan ;) Ja se otettiinkin sitten heti käyttöön.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti